KÖPVILLKOR

Priser

Alla mina priser är i svenska kronor, inklusive svensk moms.

Orderbekräftelse

När beställningen är lagd i webbutiken skickas en automatisk orderbekräftelse till dig via e-post, som en bekräftelse på att ordern har kommit fram till mig. Mejlet med orderbekräftelse kan sorteras som skräppost av vissa e-postprogram, så kolla gärna i den mappen om du inte har fått någon bekräftelse. När jag manuellt behandlat din order – packat och skickat den – får du ett personligt meddelande av mig via e-post.

Leverans & Frakt

Jag skickar med PostNord och försöker skicka alla ordrar så de ska levereras hem till dig – men jag kan tyvärr inte styra över vad PostNord gör med din order – vissa får även större förpackningar i sin brevlåda och andra får hämta på sitt utlämningsställe, det kan jag inte påverka. Jag kan heller inte påverka vilket utlämningsställe ditt paket hamnar på om PostNord tycker det ska levereras dit i stället för till ditt hem.

Om allt går som det ska har du din beställning inom fem arbetsdagar. Tillsammans med din leverans skickar jag ditt kvitto.

Har du inte fått din order inom fem arbetsdagar – hör av dig!

Fraktkostnaden är 55 kr, oavsett hur många tvålar du beställer. Beställer du till ett ordervärde över 500kr, får du upp alternativet att beställa fraktfritt

För närvarande levererar jag bara inom Sverige, och jag har ännu ingen fysisk butik där man kan köpa tvål, eller hämta sin order (du kan även köpa mina tvålar hos mina återförsäljare)

Om du vill ge bort en tvål i present, så har du i kassan alternativet att välja att skicka ordern till en annan leveransadress. Lämna gärna en kommentar till mig om vad du vill att jag ska skriva som meddelande till mottagaren.

Ångerrätt & Returer

Om du ångrar ditt köp, har du öppet köp i 14 dagar, samt bytesrätt i 30 dagar. Ångerrätten gäller obruten förpackning och oanvänd vara. Om du inte är nöjd med din tvål och vill skicka tillbaka den, kontakta mig. Fraktkostnad betalas av kunden vid retur. Återbetalning sker inom 14 dagar efter jag mottagit din retur.

Betalsätt

Du kan betala via Paypal, detta kan du göra med ditt kontokort, utan att ha ett Paypalkonto. Jag skickar din beställning när jag ser betalningen.

Du kan även betala med Swish, ange ditt ordernummer som meddelande. Jag skickar din beställning när jag ser betalningen.

Personuppgifter

Alla personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR. Personuppgifter används endast inom företaget.

Recension

I kassan finns möjligheten att bocka för en kryssruta om man tillåter att jag skickar ett E-postmeddelande (via tredje part – ett företag som heter Cusrev) där jag ber dig recensera din order. Om du väljer att kryssa för den rutan kommer E-postmeddelandet efter 7 dagar. Jag blir jätteglad om du vill hjälpa mig genom att skriva vad du tycker om din order. Din recension kommer publiceras på min hemsida under respektive produkt. Du kan välja att vara anonym när du fyller i din recension. Dina personuppgifter kommer inte säljas vidare till tredje part från Cusrev och de kommer inte skicka skräppost.

 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta mig på info@annastvaleri.se